Buna ziua.
intr un proces pensie intretinere, hotararea a fost de 25% din venit. Paratul, am demonstrat cu documente, are domiciliu stabil in Italia. Tara care nu are stabilit minim pe economie. Apeland la ministerul justitiei, mi s a cerut sa mergem din nou in istanta si sa cerem suma fixa. Dupa care prin ministerul justitiei ,se pune in executare. La ultima sedinta mi s a spus ca nu pot rezolva nimic ptr ca paratul nu raspunde la corespondenta., sa fac mai multe eforturi ptr al gasi(in conditiile in care le am dat o adresa exacta) si ca imi poate oferi ,,un magistrat care costa ". Cu ce ma poate ajuta un magistrat ? Carei institutii ma pot adresa ptr verificarea unui loc de munca intr o alta tara din UE (ITALIA).avand certificat de familie si codul fiscal al paratului din Italia? Multumesc anticipat!
Buna ziua. Cu sentința tradusa legalizata va adresați unui avocat din Italia care poate face demersurile respective. Exista procedura legale pentru a recupera sumele cuvenite. O zi buna.
Comisia rogatorie
Ellyn
Buna ziua! Ma judec cu tatal copilului meu ,de 2 ani (acesta locuieste in Italia din 2000),pentru majorarea pensiei alimentare. Nu mi-am permis avocat,mi s-a ... (vezi toată discuția)
Rapire minor
Florentina_A
Tatal, cetatean italian, a iesit din tara cu minorul in luna iunie 2009, avand incuviintarea mamei printr-o procura. Aceasta a expirat in urma cu un an. Cei ... (vezi toată discuția)