avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am muncit în Suedia angajat la o firma de recrutare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am muncit în Suedia angajat la o firma de recrutare din Galați ...

Am muncit în Suedia angajat la o firma de recrutare din Galați care avea contract cu o firma din Norvegia(știu e încurcat)și am avut o criza epileptica după terminarea programului.A venit ambulanta am fost transportat la un spital în Stockholm și m au externat după 20de ore .Mi au făcut teste radiografii etc.Acum mi a venit de plata vreo 1500 de euro către spital pe adresa mea .Întrebarea este .Eu plătesc personal?sau era obligată firma de recrutare sa o facă.Mentionez că la semnarea contractului nu am spus că sunt epileptic.Va mulțumesc Aștept un răspuns scurt da sau ba

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:22, 19 Octombrie 2023
Dvs trebuie sa platiti , nu firma de recrutare.
Nu aveati asigurare de sanatate? Nu erati angajat la firma suedeza?
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata a unei companii romanesti am nascut in strainatate elena-alina elena-alina Buma Ma numesc Alina si sunt angajata de 8 ani intr-o companie romaneasca foarte cunoscuta:lucrez cu carte de munca si nu am avut nici o problema la ... (vezi toată discuția)
Firmele de recrutare ptr bone si menajere nu trebuie sa respecte legile? AMihaela1964 AMihaela1964 Buna ziua. Sunt foarte multe firme de recrutare , ptr bone si menajere, pentru familii. Canditatele completeaza niste teste psihologice ( luate de pe net), ... (vezi toată discuția)
Accident in timpul programului de munca sofer tir Cristinamai1986 Cristinamai1986 Buna ziua, Sotul meu a avut un accident in timpul programului de munca in Suedia. Este sofer pe tir, cu contract de munca pe Romania. Despre acest accident am ... (vezi toată discuția)