avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vreau să mă căsătoresc cu un cetățean german ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vreau să mă căsătoresc cu un cetățean german fara schimbare ...

Vreau să mă căsătoresc cu un cetățean german fara schimbare de nume.Mai trebuie sa schimb actele,sau sânt valabile până la expirarea !or? Adică conturile bancare și buletinul?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 13:49, 19 Octombrie 2023
Daca nu va schimbati numele de familie, documentele sunt valabile in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume in acte - dupa casatoria cu un cetatean german petro_lore petro_lore buna, in august ma casatoresc in germania cu cetatean german; as dori sa stiu ce acte trebuie schimbate dupa casatorie(in urma schimbarii numelui) si cat ... (vezi toată discuția)
Acte casatorie Ortesia2020 Ortesia2020 Ce se întâmplă daca nu ți-ai înregistrat căsătoria din Germania in România si au trecut 10 ani. Actual cetățean cu cetățenie germană. (vezi toată discuția)
Buletin dupa casatorie in italia deelia deelia buna ziua, am si eu o intrebare.... M-am casatorit in Romania in anul 1978 cu cetatean italian, imediat dupa aceea am schimat buletinul pentru ca am luat ... (vezi toată discuția)