avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA 8299 poate cumpăra de la Metro?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA 8299 poate cumpăra de la Metro?

Bună ziua, am deschis recent un PFA cod 8299, venit real.
NU am mai făcut până acum cumpărături la Metro și dacă tot am deschis PFA, aș dori să merg și la Metro, dar întrebarea mea este despre plată și facturare: înțeleg că tot ce se cumpără de la metro se facturează, pot cumpăra produse diverse pe PFA-ul meu (ținând cod de codul caen, sau n-are nicio treabă codul?) și apoi acele cheltuieli se deduc sau nu?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: justaskingaquestion , utilizator 10:46, 20 Octombrie 2023
Da. Puteți cumpara pe pfa cu factura. Nu contează codul caen.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Mulțumesc:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit platitoare de tva mflorin81 mflorin81 Buna ziua, Doresc sa infiintez PFA cu norma de venit pe care o sa facturez numai prestari servicii (comision). Daca fac un contract de comodat cu auto ... (vezi toată discuția)
Detin un pfa din 2022, cod caen 8299 ; arhivare documente. Mihaela Ionela Chirita Mihaela Ionela Chirita Buna ziua, Detin un PFA din 2022, cod caen 8299, venit real si as dori sa aflu daca este necesar sa pastrez dovezile tuturor cheltuielilor si daca ar trebui ... (vezi toată discuția)
Asociaţii de proprietari / locatari g_dan g_dan Buna ziua, Este permis ca pentru achizitionarea de materiale de curatenie adminstratorul(ca firma) sa emita o factura catre asociatia de locatari in care ... (vezi toată discuția)