avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Termen inregistrare fiscala ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Termen inregistrare fiscala ONG

Inregistrare fiscala ONG

Buna ziua!
Cum se calculează cele 30 de zile pentru depunerea declaratiei 010 pentru inregistrarea fiscala?
Se calculeaza de la data de infiintare de pe certificatul de la judecatorie sau de la data eliberarii certificatului ?
Multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 19:48, 15 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la data de pe certificatul de la judecătorie.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Mulțumesc ptr raspuns!

Este vreo problema daca exista intarzieri?

Certificatul a fost ridicat dupa 3 săptămâni de la infiintare, asadar data eliberarii difera de cea de infiintare.

george-neagu a scris:

De la data de pe certificatul de la judecătorie.

Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
Stefy26, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ANAF poate da amenzi, dar de regula da cel mult avertisment sau nimic pentru o intarziere de cateva zile sau saptamani a inregistrarii fiscale sau a modificarilor ulterioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 ioana roxana muresan ioana roxana muresan Buna ziua, Declaratia 010 in ce termen trebuie depusa de un SRL dupa infiintare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Problema contabilitate-fiscalitate nicolaeroxana33 nicolaeroxana33 Buna ziua, am si eu o problema. Am avut o contabila de proba timp de 2 saptamani care mi.a facut si primul contract de munca (eu fiind administrator). Intre ... (vezi toată discuția)
Activare ong LyKo LyKo Bună ziua! Aș dori să știu dacă pot folosi(activa) o Asociație care de la înființare (2018) nu a avut nici un fel de activitate, deloc. S-au depus ... (vezi toată discuția)