avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa îmi schimb sediul social în aceeași ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa îmi schimb sediul social în aceeași localitate

Buna ziua,
Vreau sa îmi schimb sediul social, în aceiași localitate. Trei întrebari:
1. Se poate schimba sediul social, la adresa unde este barul (firma)?
2. Ce acte sunt necesare?
3. Cat costa?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihai Law Office , Avocat 11:14, 20 Octombrie 2023
Desigur ca puteti schimba sediul social la alta adresa din aceasi localitate. In masura in care indepliniti formalitatile dvs o sa achitati doar taxa de publicare in monitorul oficial care se calculeaza in functie de numarul de caractere (128 lei/pagina de manuscris adica 2000 de semne inclusiv spatiile). In cazul in care apelati la un specialist veti plati si onorariul acestuia. Pentru depunerea dosarului la ONRC trebuie sa completati anumite formulare, precum si sa modificati actele interne ale societatii, dar si sa aveti dreptul de a folosi spatiul in baza unui act juridic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor cuvinte_pret?! claudia_d claudia_d Imi poate spune cineva cum se calculeaza/tarifeaza pretul in functie de contorul de cuvinte? As vrea sa aflu ce taxa voi avea de platit pt. treaba asta la Reg. ... (vezi toată discuția)
Model decizie asociat unic ContSters115447 ContSters115447 as dori un model pt decizie asociatului unic de a infiinta un punct de lucru,si daca se cere ca decizia sa aiba un numar eu de unde stiu ce numar sa pun? (vezi toată discuția)
Renunțare la srl fără datorii: vânzare, suspendare sau radiere? vrlmtr vrlmtr Buna ziua. Sunt asociat unic intr-un SRL infiintat in 2008. Firma a avut activitate pana in prezent, nu are datorii nu este platitoare de tva, este ... (vezi toată discuția)