avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a fost suspendat permisul pentru 60 zile pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a fost suspendat permisul pentru 60 zile pentru depasire pe ...

Mi-a fost suspendat permisul pentru 60 zile pentru depasire pe linie continua la care urmeaza sa-mi vina inca 30 zile bonus pentru ca este a doua sanctiune in 6 luni.

In situatia mea am dreptul de a face redobandire? Daca da, redobandirea se aplica la cele 60 zile ori la cele 90?
Nu aveți dreptul să dați de reducere. Îl redobanditi după 90 de zile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2023
latka, utilizator
Pe procesul verbal, in dreptul CNP mi-a fost scris al doilea prenume, iar CNP-ul a fost trecut mai jos pe un spatiu liber. Ar fi acesta suficient motiv pentru contestatie?
Puteți sa contestați pt orice motiv sau sltfel spusbpt a trage de timp puteți sa formulați contestație.Motivulminvocat de dvs e 0 în fata instantei nu aveți nici o șansă de a anula pv .Dar asta nu înseamnă că nu puteți formula contestație pt a beneficia de permis pe durata judecării acesteia..

goldieczr a scris:

Pe procesul verbal, in dreptul CNP mi-a fost scris al doilea prenume, iar CNP-ul a fost trecut mai jos pe un spatiu liber. Ar fi acesta suficient motiv pentru contestatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat c0nteazza c0nteazza Hristos a Inviat! În data de 9.04.2017 mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni de zile din cauza depășirii limitei de viteză.Am fost depistat cu 144 Km/h ... (vezi toată discuția)
Contestație suspendare permis. consider că au fost mai multe nereguli la întocmirea pv, ce șanse ar avea o plângere contravențională? c0sminvl c0sminvl Buna ziua,astazi mi-a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei in localitate (ma aflam la 100m de intrarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 60 de zile pentru circulație pe contrasens. pot contesta sancțiunea cu succes dacă doar am trecut cu roata de axul drumului? teodeny teodeny Mi a fost suspendat permisul auto 60 de zile. motiv am circulat pe contrasens, Pot contesta sanctiunea? am nevoie de permis. Specific ca nu am circulat pe ... (vezi toată discuția)