avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ref. la expertizarea cladirilor vecine in cazul ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ref. la expertizarea cladirilor vecine in cazul efectuarii unei ...

Ref. la expertizarea cladirilor vecine in cazul efectuarii unei excavatii adanci (peste 3 m) , sunt obligat sa fac expertizare tehnica si monitorizare pt. c-tiile din zona de influenta a excavatiei (stabilita de proiectant).

Extras din NP 120 - 2006
Investitorul constructiei pentru care se realizeaza excavatia adânca este obligat sa
dispuna expertizarea tehnica si realizarea programului de monitorizare pentru toate
constructiile si utilitatile situate în zona de influenta a excavatiei, privind rezistenta,
stabilitatea si securitatea în exploatare.

DACA PROPRIETARII NU PERMIT ACCESUL PT INDEPLINIREA MASURILOR IMPUSE DE NORMATIV, CE POT FACE DPV JURIDIC?

Alte discuții în legătură

In ce consta acceptul vecinului daniela.ilea daniela.ilea Doresc sa-mi construiesc o casa pe terenul proprietate dar cat mai aproape de limita de proprietate. Pentru acest lucru am nevoie de acceptul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ilegala alicexxv alicexxv Problema mea este urmatoarea: in spatele casei mele care este pe hotar si are un singur nivel se construieste un bloc pe calcan care nu respecta normele ... (vezi toată discuția)
Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)