avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Am avut un angajat care a fost in concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Am avut un angajat care a fost in concediu medical ...

Buna ziua. Am avut un angajat care a fost in concediu medical Cod 51 in perioada 14.09.2021 - 30.09.2021 si in 01.10.2021 cand a decedat. Medicul a eliberat doua concedii medicale pentru perioadele mentionate cu data acordarii acestora 02.10.2021. Acum am primit de la CASS Bucuresti o adresa in care se mentioneaza ca nu a fost aprobata suma care se suporta de la FNUASS deoarece data acordarii celor doua concedii medicale respectiv 02.10.2021 a fost dupa data decesului salariatului respectiv 01.10.2021. Este corect raspunsul celor de la CASS Bucuresti?

Alte discuții în legătură

Concedii medicale BRATU ALINA BRATU ALINA Am si eu o nelamurire : -ce contributii se retin din indemnizatia angajatului , pentru zilele de concediu medical , suportate de catre unitate? ( cas 10,5%, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - zile acordate, calcul, plata contributii? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa imi spuneti: 1. - ce inseamna: Ore I.T.M. (FNUASS) ? 2. - ce inseamna: Ore I.T.M. (FS) ? 3. - este corect ca medicul sa ... (vezi toată discuția)
Contributii medical cod 09 crisadi crisadi Buna ziua Va rog, daca ma puteti ajuta, ce contributii se retin pentru indemnizatia de concediu medical pentru ingrijire copil?? Stiu ca aceasta se plateste ... (vezi toată discuția)