avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Neplata salariului pe 4 luni.
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Neplata salariului pe 4 luni.

Bună ziua!Am lucrat la o firma și nu mi-au platit salariul pe 4 luni de zile,am mers în instanță și am câștigat procesul,nu mi-au platit nici acum banii,urmează ca pe data de 27.oct.,sa meargă executorul judecatoresc la firmă,eu nu am certitudinea ca îmi va recupera banii și as dorii sa merg și pe procedura penală pentru înșelăciune,Ce ma sfătuiți sa fac?Firma nu este declarata insolventa,dar apare cu bilanțuri pe 0,Administratorul firmei este de origine germană și îmi este teama cunoscând legile foarte bine sa nu facă în asa fel încât sa niu mai îmi plateasca salariile restante.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2023
Alexandru913, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ciobanu Neculai , utilizator 17:26, 23 Octombrie 2023
Cel mai probabil ar fi util sa utilizati un forum din Germania, de ex,: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea penala zidaru zidaru Pentru neexecutarea unei hotararii judecatoresti privind plata salariilor s-a abrogat raspunderea penala conf art 261 codul muncii? Inseamna ca angajatorii ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca, castigate in instanta elisa_2000 elisa_2000 In instanta am castigat plata drepturilor salariale neplatite de angajator ( a vandut un punct de lucru al societatii , am plecat in somaj fara a ni se plati ... (vezi toată discuția)
Am hotărâre judecătorească pentru a primi salariile neplătite, dar angajatorul tot nu mi le dă. trebuie să mă adresez unui executor? viu viu Buna seara, Am lucrat pe perioada determinata 9 luni (3 luni contract initial, apoi act adtional la contract pentru 6 luni, prelungire). Am primit salariul ... (vezi toată discuția)