avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Fac Onlyfans de 3 ani și nu am declar venitul la ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Fac Onlyfans de 3 ani și nu am declar venitul la ANAF

Buna seara ! Fac Onlyfans de 3 ani și nu am declarat venitul la ANAF. Cum as putea sa procedez sa plătesc de cand am început activitatea pana in prezent ?
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:16, 25 Octombrie 2023
Sa depuneți Declarația unica pentru fiecare an.
Nu puteți sa declarați asa cumulat. Ar fi trebuit sa va autorizați ca pfa la registrul comertului si anual sa depuneți declaratia unica pentru venitul anului precedent.
Discutați cu un contabil ,probabil variante se găsesc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce-i mai bine , pfa sau pfi ? Florian59 Florian59 De la 01.01.2020 am de gand sa-mi deschid un PFA sau PFI ,....DACA MA PUTETI ajuta cu sfaturi versus costuri,timp si/sau avantaje/dezavantaje.La amandoua ... (vezi toată discuția)
Care este impozitul pe venit pentru pfa? Andrei ramana Andrei ramana Am înființat decurgând un pfa cu codul caen 9001(activități de interpretare artistica).... Și as vrea sa știu care sunt următori pași de urmat cu ... (vezi toată discuția)
Impozitare servicii suport it Andp Andp Buna ziua, Pentru o persoana fizica care realizeaza venituri extrasalariale din activitati independente de suport IT (ex. Freelancer) este suficient a se ... (vezi toată discuția)