Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 ionica52	                   

Buna ziua!Invatator titular,gradul I,licentiata in stiinte juridice, 41 de ani vechime,3 ani pana la pensie,încadrată pe funcția de profesor pentru ... (vezi toată discuția)
	                    ionica52	                   

Buna ziua!Invatator titular,gradul I,licentiata in stiinte juridice, 41 de ani vechime,3 ani pana la pensie,încadrată pe funcția de profesor pentru ... (vezi toată discuția)

Dea75	                   

Și totuși in continuare sunt nedumerită, aș continua discuția referitoare la încadrarea în învățământ. Din păcate nu sunt lămurită, dacă am ... (vezi toată discuția)
	                    Dea75	                   

Și totuși in continuare sunt nedumerită, aș continua discuția referitoare la încadrarea în învățământ. Din păcate nu sunt lămurită, dacă am ... (vezi toată discuția)

Dea75	                   

După noua lege a învățământului, voi fi încadrată ca profesor  învățământ primar dacă am următoarele studii:
- liceu pedagogic, 5 ani, ... (vezi toată discuția)
	                    Dea75	                   

După noua lege a învățământului, voi fi încadrată ca profesor  învățământ primar dacă am următoarele studii:
- liceu pedagogic, 5 ani, ... (vezi toată discuția)