avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces cu angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces cu angajatorul

Am fost la primul termen al procesului cu angajatorul si am primit intampinarea acestuia. Am formulat raspunsul la intampinare si acum vreau sa stiu daca angajatorul poate sa ceara amanarea pe motiv ca vrea sa ia act de raspunsul meu? mentionez ca nu am mai cerut probe suplimentare, angajatorul a recunoscut diminuarea salariului si neacordarea unor drepturi ce-mi reveneau conform CCMN dar a motivat micsorarea fara acordul meu pe fondul crizei iar drepturile rezultate din CCMN ca nu le-am solicitat scris (oricum termenul de prescriere nu a trecut). De asemenea a solicitat in probatiune expertiza contabila. In conditiile in care el recunoaste diminuarea si neacordarea drepturilor la ce mai foloseste expertiza contabila? Nu cred ca expertul contabil poate sa spuna daca mi-a micsorat legal salariul sau de ce nu am primit drepturile? Ce demersuri trebuie sa fac ca sa sustin ca expertiza contabila nu este intemeiata si ea nu ar face decat sa tegiverseze lucrurile?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 11:59, 30 Ianuarie 2010
amanare poate cere...verificati si pe[ link extern ] /
verificati pe site-ul tribunalului
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
ctynn, utilizator
ctynn a scris:

amanare poate cere...verificati si pe[ link extern ] /
verificati pe site-ul tribunalului

Ma intereseaza daca la urmatorul termen la care ne prezentam el sa spuna ca vrea mai intai sa ia act de raspunsul meu la intampinare si apoi sa se judece cauza. Este corect, pot sa ma opun? pot sa spun ca vreau sa se judece cauza pentru ca nu am mai cerut alte probe?
daca vreti puteti sa cereti sa se judece cauza in cazul in care si instanta se va considera lamurita !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definirea clara a expertizei contabile in lege ClaudiaN ClaudiaN Va rog sa-mi spuneti si mie cum este definita expertixa contabila conform legii si care este rolul ei. In seta am actionat in instanta angajatorul pentru ca nu ... (vezi toată discuția)
Refuzarea unei expertize Ioan Ciobanu Ioan Ciobanu [b]Interventie moderator[/b] @tessa888 V-am sters topicul postat de Dvs si am deschis o noua discutie, fiind vorba de o alta problema Buna ziua!Am si eu o ... (vezi toată discuția)
Amanare termen proces boggieuk boggieuk Am primul termen la un proces cu o asociatie de locatari, referitor la plata unei sume restante, precizez ca este fondul, as vrea sa aman acest termen sa mai ... (vezi toată discuția)