avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare pontaj electronic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare pontaj electronic

Modificare pontaj electronic
Firma la care lucrez detine un pontaj electronic pe baza de cartela. Angajații au obligația de a se ponta la intrare si iesire din firma precum si la pauza de masa.Intrebare:daca un angajat omite sa se ponteze la pauza de masa si se face corectie in sistem atunci exista posibilitatea ca la un control ITM sa fie vreo problemă?
Pentru cazurile in care isi uita cartela acasa exista formular pe care il semneaza atat angajatul cat si superiorul.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2023
S_GABYTA_80, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:07, 26 Octombrie 2023
Nu exista problema in cazul unui control ITM .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune pontaje Enzo2019 Enzo2019 Buna ziua va scriu deoarece ma aflu intr-o companie noua unde am gasit o situatie un pic neobisnuita si va explic; aici angajati folosesc un sistem electronic ... (vezi toată discuția)
Ore minus in pontaj la locul de munca Andra Alexa Andra Alexa Buna ziua!Am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu un raspuns!La firma unde lucrez noi angajati suntem inregistrati la munca prin pontaj cu cartela ... (vezi toată discuția)
Pauză de masă de o oră în mijlocul programului, care astfel ajunge la 9 ore/zi. dacă nu o iau pot pleca cu o oră mai devreme acasă? Roxana_Marcela_N Roxana_Marcela_N Buna ziua, Lucrez la o companie care are are programul de la 9 la 6, incluzand si o ora de pauza. In regulamentul interior este specificat ca obligativitatea ... (vezi toată discuția)