avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Fac de anul trecut terapie de comportament cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Fac de anul trecut terapie de comportament cu băiețelul la un ONG

Bună seara. Fac de anul trecut terapie de comportament cu băiețelul meu.Dacă am strâns formulare de redirectionare impozit și nu mai doresc colaborarea cu acel centru, ce posibilitate as avea sa recuperez acești bani? Cei de la centru îmi fac transfer de banii întrati în cont, doar dacă găsesc tot o asociație pana la sfârșitul lunii. În momentul în care s - a pus problema ca nu vom continua colaborarea nu mi - a fost specificat ca trebuie sa fie tot asociație și centrul unde am găsit sa - l mut nu este asociație. Ma pot condiționa sub acest aspect? dacă cei de la noul centru le factureaza suma strânsă în cont sunt obligați să plătească?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 19:29, 15 Decembrie 2023
daca era deschis un cont / subcont de catre acea asocaitiei specific pentru copiul Dvs. deci cei care au directionat in acel cont 3.5% din impozitul pe venit ( sau poate un sponsor) stiau ca e pentru el, nu poate acel ONG sa refuze sa redirectioneze la randul sau banii unde spuneti Dvs. daca nu mai continuati la ei o terapie contra=cost... DAR pot sa refuze sa va mai ofere pe viitor faciltiatea de a colecta bani prin 3.5% sau din sponsorizari prin intermediul lor....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Conditiile deductibilitatii sponsorizarii AphisG AphisG Buna ziua, Intrebarea mea este legata strict de conditiile in care sponsorizarile sunt considerate deductibile. Din legea 32/1994 am concluzionat ca nu ... (vezi toată discuția)
Cum obtin 2%ptr un copil autist? niko18 niko18 Buna,am un baiat autist,grad grav de handicap,la unele centre de terapie mi sa spus ca e prea mare,are 10ani,si nu prea le convine ca voi plati cu cei 2%din ... (vezi toată discuția)