avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord de functionare pentru o bijuterie online?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord de functionare pentru o bijuterie online?

Buna ziua,vreau sa imi deschid o bijuterie online ,am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri insa firma de la care am inchiriat nu are autorizatie de functionare spunandu-mi ca nu a fost necesara pentru domeniul in care activeaza ei..
Eu am nevoie de acord de functionare avand in vedere ca imi voi deschide o bijuterie online ?? Mentionez ca biroul inchiriat se afla in sector 2. Daca trebuie acest acord de functionare ma adresez primariei sector 2 sau politiei locale sector 2?
Multumesc frumos !!
Ultima modificare: Joi, 26 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 27 Octombrie 2023
1. veti avea nevoie si de Autorizatia emisa de ANPC pentru comertul cu metale si pietre pretioase

2. Va adresati primariei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online bijuterii markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Pentru deschiderea unui magazin virtual (website) cu vanzare de bijuterii din aur cu pietre pretioase, care sunt criteriile din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea ... thatlonelybull thatlonelybull Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea de bijuterii din argint, online, DOAR prin intermediul paginii de social media INSTAGRAM, nu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un srl - o afacere cu bijuterii GabriellaaB GabriellaaB Buna ziua! Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii handmade din argint si pietre semipretioase cu vanzare pe retelele de socializare (Instagram) si ... (vezi toată discuția)