avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Important.Bună ziua!Sunt o mamă cu un copil de 10 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Important.Bună ziua!Sunt o mamă cu un copil de 10 ani victima a violenței ...

Bună ziua!Sunt o mamă cu un copil de 10 ani victima a violenței domestice am plecat de acasă în luna martie a acestui an am obținut ordin de protecție împotriva fostului concubin și eu și copilul momentan sunt la al treilea ordin copilul nu este inclus fostul nu caută copilul absolut deloc situația este că eu trec prin poarta lui zilnic să îmi duc și să îmi aduc copilul de la școală nu am alt dum pe unde sa trec omul asta nu îmi dă pace zilnic mă filmează și mă poreaza unde mă duc eu se duce și el bine înțeles eu pe jos el cu mașina se duce și la școală și nu are voie doar sa creeze panică a vrut să de-a cu mașina peste mine pe stradă de mă băgat în șanț și poliția locală au văzut înregistrare și i-au luat permisul de conducere pentru conducere agresivă,nu că a vrut să de-a peste mine și mai are și un ordin de protecție.Unde pot sa mai apelez că să îmi fie ordinul respectat să îl țină pe omul asta toxic și narcisist departe de mine și de copilul meu ?Că nu mai pot nu mai am putere să mai merg pe stradă.Am depus la tribunal cerere pentru custodia exclusivă și stabilire domiciliu la mama dar aștept să îmi de-a termen.Multumesc
Ultima modificare: Joi, 26 Octombrie 2023
Mariana Stefan, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:29, 26 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Faceți o cerere atât la poliția locală, cât și la Parchetul din raza secției de poliție, indicând nr.de sentința privind ordinul de protecție( cel de-al treilea, actual) și arătați că se încalcă ordinul de protecție, indicând, pe cât posibil, nume de martori ( cu adresa) care au văzut cele descrise de dvs., eventual filmări. Depuneți, daca aveți, și acte de la poliție pentru conducerea agresiva de care făceați vorbire.
Încălcarea ordinului de protecție este infracțiune și va fi cercetat penal, poate și reținut!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere pentru incalcarea ordinului si solicitati totodata sa purtati bratara de supraveghere electronica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum decad tatăl din drepturi ? Irina19961980 Irina19961980 Buna ziua, eu si tatăl copilului nu suntem căsătoriți dar stam in aceiași casa, el a inceput sa se poarte foarte urat, ma înjura tot timpul de fata cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! de aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau ... ElizaMaria03 ElizaMaria03 Buna seara! De aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau apeluri, aproape zilnic, de la un fost iubit. Desi l-am blocat de pe toate adresele cunoscute ... (vezi toată discuția)
Sot cu comportament violent mirunapopescu mirunapopescu Cand are dreptul o femeie sa cheme politia, impreuna cu salvarea pentru a duce sotul violent la control medical? (vezi toată discuția)