Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Ași dori sa ma ajutați cu un ordin de protecție eu lam reclamat pe fostul și vreau sa ma.inpac cu el credeți ca e posibil să-l anulam cumva îl am de spate zile și e pe o perioada de trei luni
Manuela Rășină
Administrator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Oamenii nu devin mai buni în șapte zile, de ce vreți să faceți asta atât de repede? Și chiar dacă ar fi trecut mai mult timp, schimbarea reală este foarte rară și nu vine din senin, fără ca omul agresiv să fie cumva ajutat - de psiholog, de cineva apropiat cu influență bună asupra lui etc. Probabil ați citit câte femei care și-au retras plângerile au fost omorâte doar anul acesta foștii soți sau iubiți... Vă sfătuiesc ca înainte de a retrage plângerea să sunați la 0800 500 333 - e un număr de telefon pentru victimele violenței domestice. Povestiți despre situația dvs., spuneți că vreți să retrageți plângerea și ascultați ce vă spun consilierii. Cred că aveți nevoie să vi se clarifice situația în care sunteți, ca să decideți în deplină cunoștință de cauză.
Ordinul acela nu a fost dat pe vorbe. Politisti, procuror, judecator au analizat si au ajuns la concluzia ca faptele din dosar sunt suficient de grave si impun ordinul de protectie pentru a garanta siguranta dvs fizica, psihica etc.
Abuzatorii, narcisistii, santajistii emotionali au parghiile de a va constrange vointa fara sa va dati seama, mai ales atunci cand sunt implicate emotiile si sentimentele.
Avem 33 de femei omorate numai anul acesta de partenerii de viata. 1 pe saptamana. Ganditi-va bine si daca tine la dvs va accepta conditiile impuse caci in fond 3 luni nu este o perioada f mare.