hot_oliviu 
	    	Utilizator

hot_oliviu 
	    	Utilizator	    

hot_oliviu, utilizator
 hot_oliviu, utilizator 	
			 hot_oliviu 
	    	Utilizator

hot_oliviu 
	    	Utilizator	    

hot_oliviu, utilizator
 hot_oliviu, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 puideurs	                   

Buna ziua,
 Intr-o cauza privind disp. art.8 din Legea 554/2004 a contenciosului ad-tiv, pentru o hotarire definitiva si irevocabila privind decizia de ... (vezi toată discuția)
	                    puideurs	                   

Buna ziua,
 Intr-o cauza privind disp. art.8 din Legea 554/2004 a contenciosului ad-tiv, pentru o hotarire definitiva si irevocabila privind decizia de ... (vezi toată discuția)

stroe maqrcel	                   

M-am adresat cu o plangere in contencios ad-tiv impotriva Curtii de Apel Alba la ICCJ ,pentru refuz de eliberare documente, care au raspuns ca ei nu judeca in ... (vezi toată discuția)
	                    stroe maqrcel	                   

M-am adresat cu o plangere in contencios ad-tiv impotriva Curtii de Apel Alba la ICCJ ,pentru refuz de eliberare documente, care au raspuns ca ei nu judeca in ... (vezi toată discuția)

Petunia	                   

de mai bine de 3 ani ma lupt cu o primarie sa-mi dea un raspuns si aceasta intarzie sa mi-l dea. m-am gandit s-o actionez in instanta dar e tare greu ca nu ... (vezi toată discuția)
	                    Petunia	                   

de mai bine de 3 ani ma lupt cu o primarie sa-mi dea un raspuns si aceasta intarzie sa mi-l dea. m-am gandit s-o actionez in instanta dar e tare greu ca nu ... (vezi toată discuția)