avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua ! Pe data de 28 noiembrie 2022, mi s-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua ! Pe data de 28 noiembrie 2022, mi s-a reținut permisul ...

Bună ziua ! Pe data de 28 noiembrie 2022, mi s-a reținut permisul de conducere pentru conducerea unui autoturism radiat din circulație. Am primit dovada cu drept de circulație pentru 15 zile cu posibilitatea de a o prelungi pe 30 de zile. Și mi s-a făcut și dosar penal. Pe 29 noiembrie am plecat în Franța. Am ajuns înapoi în România pe data de 2 Iulie 2023 și pe data de 4 iulie am fost oprit în trafic neavând dovada cu drept de circulație prelungită. Mi s-a făcut alt dosar penal și mi s-a dat altă dovadă dar fără drept de circulație. Pe data de 7 iulie am primit acasă de la procuratură o citație în care spunea ca în dosarul de la 28 noiembrie 2022 s-a oprit urmărirea penală și ca sunt chemat la tribunal pe data de 1 noiembrie 2023. Întrebarea mea este, dacă judecătoria este de acord cu procuratura și renunță la urmărirea penală, îmi pot ridica permisul acum sau trebuie să aștept să se termine și al doilea dosar?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 20:29, 27 Octombrie 2023
Trebuie sa așteptați sa se termine și al doilea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat remesiana remesiana in urma cu 4 luni mi-a fost suspendat permisul de conducere deoarece am condus o masina cu numere de anglia,fara rca.agentul mi-a retinut permisul si mi-a ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu dovada expirata de 3 zile Madalin s Madalin s Am fost oprit de politie si aveam dovada expirata de 3 zile .depusesem cererea de prelungire si fusese aprobata dar nu am ajuns sa vizez dovada.Ce mi se poate ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru numere rosii expirate cristian444 cristian444 Buna ziua. In data de 29 noiembrie 2013 mi-a fost retinut permisul de conducere pt conducerea unei masini avand numere rosii de RO expirate. A fost intocmita ... (vezi toată discuția)