avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut girat cu bilete la ordin in alb
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut girat cu bilete la ordin in alb

BO de care pomeneam nu au fost completate cu sumele care trebuiau restituite, acestea fiind lasate in alb si completata doar denumirea SC si semnatura detinatorului acesteia. in situatia in care le voi prezenta la plata si voi completa eu sumele, scrisul fiind diferit, aceasta nu constituie un fals? apoi, eu fiind persoana fizica pot introduce la plata BO lasate mie drept garantie de catre detinatorul acelei SC? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dan_z , utilizator 10:28, 7 Februarie 2010
Va multumesc pentru raspunsuri! Si o precizare pt. dl. Jus...nu e vorba de nici o camatarie. A fost vorba de un imprumut acordat unui prieten care s-a dovedit un nemernic si care a venit plangand cerand sa il ajut si jurand pe copii ca va returna suma la termenul stabilit impreuna si lasand si garantie cele doua B.O., insistand sa le primesc ca o dovada a bunei lui credinte. E clar ca nu am ce face cu acestea si nici banii nu ii mai recuperez. Mai raman juramintele lui si speranta ca D-zeu nu doarme. Cu atat mai mult ca nu sunt singurul tepuit. Inca 2 persoane care detineau autoturisme in leasing, achitate la zi si inmatriculate pe firma lui pt. ca nemernicul sa incaseze TVA-ul, au ramas fara masini pt. ca acesta nu si-a achitat ratele la Banci, iar o fosta angajata care i-a girat fara stirea sotului un credit bancar cu apartamentul, este in curs de executare silita din acelasi motiv iar sotul acesteia a amenintat ca se omoara daca ramane fara casa. O multime de oameni care au vrut sa ajute si care au fost nenorociti de un ticalos. Asa ca...poate macar pe unul dintre acestia il aude Divinitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec cu ....bucluc adela popescu adela popescu problema este urmatoarea: prietenul meu a dat cuiva o suma de bani, acesta i-a dat in schimb o fila de cec in alb. persoana respectiva nu mai vrea sa-i ... (vezi toată discuția)
Plati la contract cu bo, cec garantie Nafets Nafets In cazul in care se emite un BO cu care se stinge o factura, contabil aceasta factura a fost achitata, soldul mutandu-se intr-un alt cont contabil. Ma ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin in alb ! PaulBogdan PaulBogdan Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie : - sunt patronul unui magazin de imbracaminte/incaltaminte . Inainte de criza am luat de la o firma, pantofi ... (vezi toată discuția)