Buna ziua...va rog frumos ajutati-ma cu o informație....astazi in trafic am avut parte de o situație neplăcută...am intrat cu mașina în spatele altui autoturism...persoana din fata a frânat brusc și nu am mai avut timp sa mă asigur...știu că întotdeauna fel din spate e vinovat pt că trebuie să păstreze distanta....mașinile au fost avariate...dar nu foarte rău....doamna șoferiță de la mașina în care am intrat s-a dat jos și a început sa tipe venind spre mașina noastră iar ulterior a spus că parcă o doare capul și mai bine suna ambulanta..acum a fost dusă la spital și am înțeles că i-a dat concediu medical trei zile..mi-a fost reținut permisul și mi s-a dat doar dovada de circulație pt 15 zile iar domnii polițiști au spus că asta este o tamponare ușoară, dar având în vedere că doamna a sunat la ambulanță nu poate fi încadrată în această categorie. Va rog din suflet, îmi puteți spune ce pretenții poate solicita doamna? Putem ajunge la proces?! I-am dat asigurarea pt a-si repara mașina...dar ne poate purta prin tribunal pt daune morale?!?! Va rog din suflet răspuns....