avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o problema mai dificila as spune In 2016 am fost cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o problema mai dificila as spune In 2016 am fost cu masina ...

Am o problema mai dificila as spune
In 2016 am fost cu masina in UK si pentru ca nu am declarat ca am mai multe cartuse de tigari la vama mi-a fost confiscata masina si mi-au dat un act prin care se confirma confiscare
Problema este ca nu nu pot radia masina din circulatie nici dupa 7 ani desi ea figureaza scoasa din circulatie(radiata) pentru ca nu s-a mai facut ITP si nici asigurare.Politia nu vrea sa elibereze adeverinta de scoatere din circulatie deoarece in actele din Anglia scrie doar confiscare desi ea este scoasa din circulatie.Imi spun sa aduc din UK acte ca a fost distrusa sau ca este hotarare difinitiva,desi UK nu mai este in Uniunea Europeana si acolo exista alte modalitati foarte simplificate
Problema este ca nu stiu cum sa o scot de la impozit

Alte discuții în legătură

Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract auto, masina radiata? next007 next007 Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Am cumparat in 2006 decembrie o masina inmatriculata.Am facut contract de vanzare cumparare la un birou de acte de ... (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)