avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Caut si eu o grupul de santiere instalatii si montaj ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Caut si eu o grupul de santiere instalatii si montaj bucuresti ...

Caut si eu o grupul de santiere instalatii si montaj bucuresti intre ani 1976-1980 caut anii de vechime
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:19, 30 Octombrie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa munca iosifn iosifn Cine elibereaza acum o adeverinta grupa munca de la Grup Santiere Montaj Cazane Vulcan Bucuresti. Stie cineva unde este arhiva pentru cei care au lucrat ... (vezi toată discuția)
vechime icpb bucurești! buna ziua. unde pot găsi arhiva firmei icpb Șantierul 4 instalații, ... Baciu Monica Baciu Monica Buna ziua. Unde pot găsi arhiva firmei ICPB Șantierul 4 Instalații, str. Zețarilor, București? Doresc informării despre vechimea și grupa in munca pt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. nu reusesc sa aflu de unde pot obtine o adeverinta ... tibi1963 tibi1963 Buna ziua. Nu reusesc sa aflu de unde pot obtine o adeverinta vechime/venit din perioada 08 07 1985-11 01 1986.de la Intreprinderea Constructii Montaj si ... (vezi toată discuția)