avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, In cazul unei amenzi pentru construcție ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, In cazul unei amenzi pentru construcție fara autorizație ...

Buna ziua,
In cazul unei amenzi pentru construcție fara autorizație( legea 50/1990), plus măsura complememtara de a aduce construcția la stadiul inițial ,plângerea suspendă executarea sancţiunii amenzii și totodată și măsură complementara sau se suspendă doar executarea sancțiunii și termenul de 365 zile pentru a readuce clădirea la stadiu inițial trebuie respectat?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:05, 2 Noiembrie 2023
Buna ziua, plangerea nu suspenda executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am închis un balcon cu tâmplărie de termopan ... Ciprian Ionuț Enache Ciprian Ionuț Enache Bună seara! Am închis un balcon cu tâmplărie de termopan într-un complex rezidential compus din 4 blocuri. Eu locuiesc la blocul numărul 4, ultimul ... (vezi toată discuția)
Autoziratie constructie casuta pe teren ametist ametist Care sunt pasii si cum se poate obtine autorizatia de constructie pentru o casuta pe un teren. Titlul de proprietate este doar pe tereniar constructia este ... (vezi toată discuția)
Construcție fără autorizație. care este procedura de intrare în legalitate? ludo ludo Buna ziua, Scuze daca nu am ales forumul corespunzator, rog mediatorul sa-l dirijeze corect. O cunostinta , fara acces la internet, ar vrea sa stie cum ar ... (vezi toată discuția)