avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. In cazul in care primesc pentru un angajat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. In cazul in care primesc pentru un angajat o poprire ...

Buna ziua.
In cazul in care primesc pentru un angajat o poprire pe salariu de la un executor judecatoresc dar salariatul imi comunica ca el are pe rol contestatie la executare in dosarul respectiv, eu, ca angajator, trebuie sa ii retin din salariu sau sa astept decizia instantei in procesul de executare?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:41, 31 Octombrie 2023
Nu trebuie să așteptați nimic, trebuie să-i rețineți imediat suma cerută de executor, că altfel riscați să fiți dat în judecată pentru validarea popririi.
Este treaba angajatului că a depus contestație, dar pe dumneavoastră ca angajator nu vă interesează.
Să se descurce angajatul cu executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita poprire - dupa obligatia de intretinere copii un angajat ... Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Limita poprire - dupa obligatia de intretinere copii Un angajat este divortat si are 2 copii in intretinere, copiii locuiesc cu acesta. Cat putem sa-i ... (vezi toată discuția)
Sunt persoana juridica, am un angajat caruia i s a impus o poprire ... nicolas28 nicolas28 Sunt persoana juridica, am un angajat caruia i s a impus o poprire , este o datorie de 2500 lei din anul 2005, acest salariat nu detine card si banii de ... (vezi toată discuția)
poprire salariu rain4est rain4est Buna ziua tuturor Am o problema legata de institoirea unei popriri . Mai exact un salariat angajat cu un salariu de 500 lei net lunar, a primit o hotarare de ... (vezi toată discuția)