avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Primesc citatie intr-un proces, pe vechiul nume, pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Primesc citatie intr-un proces, pe vechiul nume, pe care l-am ...

Primesc citatie intr-un proces, pe vechiul nume, pe care l-am schimbat in urma cu 2 ani. Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:54, 31 Octombrie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde ce doriti sa faceti mai departe. In mod normal ar fi un viciu de procedura, insa n as merge neaparat pe el daca adresa va este corecta si eventual sunteti identificata in dosar si cu un CNP. Nu este o practica curenta de a verifica daca persoana si a schimbat sau nu numele cat timp dureaza dosarele. Insa riscati sa nu va puteti face aparari si dosarul sa continue a se judeca cu dvs in lipsa. Prin urmare, daca obiectul procesului nu este important pt dvs il puteti lasa asa, daca insa e ceva ce va intereseaza faceti va la timp apararile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu coincide prenumele the_jackal the_jackal Buna ziua si bine v-am gasit! In perioada 1993-2007 am locuit cu chirie intr-un apartament care ulterior a fost inchiriat altei famili.Contractele pt ... (vezi toată discuția)
Nume gresit pe actele de citare camirf camirf Buna ziua, am nevoie de ajutorul unoe specialisti pentru rezolvarea urmatoarei probleme: In 8 oct.2013, am primul termen intr-un proces civil cu o Asociatie ... (vezi toată discuția)
Partea citata nu mai locuieste la adresa din citatie wap54 wap54 Am gasit o citatie in cutia postala, pe numele unei persoane ce nu mai locuieste la adresa aceasta a mea din anul 2008 dar care nu si-a schimbat adresa de ... (vezi toată discuția)