avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, mai pot invoca prescripția unei datorii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, mai pot invoca prescripția unei datorii la o executare ...

Bună ziua,mai pot invoca prescripția unei datorii la o executare la un împrumut din 2007,dacă am mai luat contact cu executorul din când în când,ultima data fiind în august,am mau plătit o transa în august!?Am fost executat la firma cu acea treime din salariu,firma nu a oprit și virat către executor,le-am mai dat eu din când în când!Nu ar fi mult de plata,mai am 2100 RON, dar parca m-am saturat de ei,un fapt fiind și acela ca au cerut amendarea firmei în instanta!Mai pot face ceva în acest sens dacă astăzi am primit un alt plic cu înființarea popriri?Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:21, 31 Octombrie 2023
Ați tot întrerupt termenul de prescripție la fiecare plata efectuată, sau l-a întrerupt executorul cu fiecare somație și stăruință în executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - poprire din salariu nevirata executorului IONEL1964 IONEL1964 Buna ziua, As dori sa primesc raspuns la urmatoarea problema : pentru rezolvrea unor probleme personale , am contractat in anul 2006 un imprumut in valoare ... (vezi toată discuția)
Somatie bej - executor,pentru un credit auto din anul 2006 Tasha18 Tasha18 Buna ziua , Am sa incerc sa fiu cat mai concis in explicatii,deoarece istoricul este destul de complex,avand in vedere vechimea problemei. In anul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu nevirata de angajator in contul bej mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Pe data de 05,01,2016 mi s-a infiintat o poprire pe o treime din salariu pe suma de 4697,43 RON . pe data de 04.02.2016 mi s-a infiintat o alta poprire de 1536 ... (vezi toată discuția)