avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trebuie sa pun in executare o hotărâre topo ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trebuie sa pun in executare o hotărâre topo ...

Bun seara.Fiti amabil o intrebare..Trebuie sa pun in executare o hotarire topo.Acum dupa o luna de cind am depus cererea pentru executare doamna executor mi-a comunicat ca nu are cum sa mi-o puna in executare ca nu stiu ce puncte ii lipsesc de pe schita si trebuie sa iau legatura cu un expert topo .Pe schita apar puncte date .arata unde sa bagat si cit eu am si cadastru facut . doresc sa stiu daca este necesar sa iau legatura cu un expert topo caci cel care mi-a facut anul trecut expertiza a decedat.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:06, 24 Noiembrie 2023
Trebuie sa contactati un expert topo care sa lamureasca ceea ce doreste executorul. Nu va fi chiar ieftin, noul expert poate sa nu isi insuseasca vechile masuratori si sa semneze numai pe masuratori facute de el.
Multumesc pentru raspuns.Am vorbit cu un expert topo judiciar...Nici nu am apucat sa ii arat schita din raportul de expertiza ,sa spun cit teren mi-a fost acaparat si de cite puncte sunt trecute , .caci mi-a comunicat ca ma costa 5 mii de lei..Teren acaparat este de 15 m pe o latura si 13 puncte.. Doresc sa stiu daca este normal sa ceara asa mult pentru o ora cit dureaza sa intind plasa de sirma..O alta nelamurire as avea cu insusitul vechilor masuratori ..El nu trebuie sa aplice in teren schita din raportul de expertiza in care se precizeaza lungimea si latime teren acaparat..Ca prin punerea in executare sa dobindesc terenul pierdut.
Pretul se stabileste de catre expert. Acesta cunoaste ce are de facut, volumul de munca in teren plus documentarea in fata calculatorului, posibil drum la OCPI pentru consultare arhive si eventual aviz, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am făcut o expertiza topo judiciara s-a găsit ca ... ilimarce ilimarce Bună ziua. Am făcut o expertiza topo judiciara sa găsit ca mi-au fost acaparati i 13 mp din teren. După expertiza pirita a mai împins gardul ... (vezi toată discuția)
Imposibil de pus hotarire in executare Alexili Alexili Buna seara .Fiti amabil o intrebare.Doresc sa pun in executare o hotarire topografica .Domnul executor mi-a comunicat ca trebuie sa iau si un expert ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata.am avut de pus o hotărâre de revendicare in executare. ... Alexili Alexili Buna dimineata.Am avut de pus o hotarire de revendicare in executare. Schita din raportul de expertiza avea trecut un total de 4 puncte iar in dreptul lor ... (vezi toată discuția)