avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am un dosar în instanță pentru contrabandă de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am un dosar în instanță pentru contrabandă de țigări. Judecătorul ...

Am un dosar în instanță pentru contrabandă de țigări. Judecătorul de cameră preliminară a soluționat cazul . Document Încheiere finală(dezinvestire ) trimis dosarul la procuror pentru reformularea dosarului și a probelor.ce se mai poate întâmpla?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, se continua/refac cercetarile penale. La sfarsit puteti fi trimis in judecata sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna dezinvestire? Just-drept Just-drept Buna ziua, Judecatorul s-a pronuntat la judecata printr-un act care apare asa: [b]Document: Încheiere finală (dezinvestire).[/b] Aceasta este ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie pentru ca "dezinvesteste judecatorul de camera preliminara"!? eusaisapte eusaisapte ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie!? Am un dosar de plangerea impotriva actelor procurorului unde instanta s-a dezinvestit fara a solutiona ... (vezi toată discuția)
Cale de atac? aurel2015 aurel2015 Am avut o plangere la judecatorie impotriva unei solutii de neurmarire/netrimitere in judecata, emisa de procurorul de caz si mentinuta de prim procuror, ... (vezi toată discuția)