avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, M-am pensionat din invatamant in octombrie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, M-am pensionat din invatamant in octombrie 2020.Vreau ...

Buna ziua,
M-am pensionat din invatamant in octombrie 2020.Vreau sa stiu daca orele lucrate in invatamant peste norma, in perioada 1990 si 2001, vor fi luate in calcul la recalcularea pensiei dupa noua lege a pensiilor? In perioada aceasta in statele de plata nu apareau defalcate procentele din impozit care mergeau spre casele de pensii.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:40, 2 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa asteptam sa vedem ce prevederi va avea noua lege pe aceasta speta. dupa promulgare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? pensie militara sau civila? iurcut dumitru iurcut dumitru sunt nascut in octombrie 1955 alucrat 2.5 ani in viata civila dupa care am fost cadru militar 17 ani cu tot cu stagiu militar si scola militara in 1993 am ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie buna seara. am vazut noua lege a pensiilor asa ... Olimpica Olimpica Calcul pensie Buna seara. Am vazut noua lege a pensiilor asa cum se vehiculeaza ea in acest moment. Am inteles cum se calculeaza punctajul in functie de anii ... (vezi toată discuția)