avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat durează comunicarea după redactarea unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat durează comunicarea după redactarea unei hotărâri civile

Bună ziua,

În Octombrie, am primit, prin intermediul portal.just.ro, pronunțarea pentru un proces civil, iar astăzi am observat că hotărârea aferentă este postată pe site-ul de jurisprudență (rejust.ro).

Prin poștă deocamdată nu am primit nimic și nu am acces la dosarul electronic aferent, însă din prezența hotărârii pe rejust.ro înțeleg că instanța a redactat hotărârea (pe care o pot și citi, în format anonimizat).

În cât timp ar trebui să mă aștept să primesc comunicarea?

Probabil este o întrebare trivială (în sensul că orice avocat, cu minimă experiență știe dacă ar trebui ca hotărârea să fie comunicată imediat sau nu), însă eu nu am deloc experiență juridică (cu toate că m-am străduit să înțeleg cum funcționează lucrurile) și v-aș fi foarte recunoscător pentru un răspuns.

Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2023
lica88, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:04, 6 Noiembrie 2023
Buna ziua, de regula dupa redactare, hotararea se comunica imediat partilor. Verificati sa aveti adresa corecta mentionata in dosar. Puteti suna la arhiva instantei si intreba daca si cand v-a fost comunicata hotararea.
Cel mai sigur este sa întrebați la arhiva sau la relații cu publicul.E posibila o eroare sa fi fost comunicata la alta adresa etcetc.
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere solutie proces uti1 uti1 Buna ziua, In 28.01.2015 s-a hotarat solutia pentru procesul civil in care sunt parat dar nici pana acum nu am primit nimic legat de acest proces (solutia). ... (vezi toată discuția)
Primire sentinta judecatoreasca florin42 florin42 Acum 2 luni jumatate s a pronuntat sentinta intr un proces de iesire din indiviziune de atunci astept ceva oficial ascas dar.... nimic. Ce am de facut? (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)