avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Garantie de buna executie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Garantie de buna executie

Buna ziua!
In cazul unui contract de achizitie publica, se poate returna garantia de buna executie, acest lucru fiind solicitat de institutia publica? (contractul nu este incheiat, dar institutia publica doreste sa ne returneze garantia de buna executie, noi nu am solicitat niciodata acest lucru).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 17:36, 7 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca contractul inca este valabil si se executa, teoretic nu ar trebui sa vi se returneze garantia. Oricum daca acceptati sa o primiti nu cred vi se poate imputa vreo culpa si sa conduca la incetarea contractului. Trebuie verificat si contractul partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie de buna executie antonmaria08 antonmaria08 Suntem obligati ca institutie publica sa prevedem in contract garantie de buna executie pentru reparatii curente, valoare sub 10.000 euro? (vezi toată discuția)
Executarea silita ..prescriere? monikmonny1 monikmonny1 Buna ziua !Varog sa imi spuneti si mie daca o executare silita se poate prescrie....sau mai bine zis datoria pe care o ai si cel care trebuie sa o primeasca ... (vezi toată discuția)
Anulare act aditional zzt05 zzt05 Buna ziua, ar putea sa/mi spuna cineva, procedura de anulare a unui act aditional incheiat la un contract care tocmai si/a incetat valabilitatea? Este vorba de ... (vezi toată discuția)