Buna seara daca este cineva în Suedia sau cei care știu ce legi sunt acolo .am și eu o întrebare .cumnatul meu este pe tir acolo și vineri dimineață a fost luat de poliție și arestat . Nu știm nimic de el nu știm ce face cum este nimic nimic vineri acum se face o săptămână .Acum vin și eu cu întrebarea dacă a fost dat în gat de cineva care la văzut că a furat este posibil că să facă pușcărie ,? Vreau să întreb sau sfatuitima unde sa sunam.sa întrebam.de el
Daca exista probe ca a furat, va fi judecat și condamnat.
Luati legatura la ambasada ca să aflați unde e arestat și apoi luati legatura cu penitenciarul respectiv.
Cei care ne-au anunțat că a fost luat a zis că cei de la poliție au văzut o filmare in care se vedea că el fura motorina sau ceva de genul . Ideea sta in felul următor el are pe permis decât categoria de mașină mică . Poate sa îl condamne și pentru furt și pentru gen că nu are categoria de tir pe permis ?
Furt calificat
johnion
Buna seara tuturor. Am sa va impartasesc o problema si anume: am un fost prieten care toata viata i-a placut \\\\\\\\\\\\\\" sa se joace de-a furtul calificat ... (vezi toată discuția)