avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara daca este cineva în Suedia sau cei care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara daca este cineva în Suedia sau cei care știu ce ...

Buna seara daca este cineva în Suedia sau cei care știu ce legi sunt acolo .am și eu o întrebare .cumnatul meu este pe tir acolo și vineri dimineață a fost luat de poliție și arestat . Nu știm nimic de el nu știm ce face cum este nimic nimic vineri acum se face o săptămână .Acum vin și eu cu întrebarea dacă a fost dat în gat de cineva care la văzut că a furat este posibil că să facă pușcărie ,? Vreau să întreb sau sfatuitima unde sa sunam.sa întrebam.de el
Cel mai recent răspuns: Bianca67 , utilizator 18:09, 8 Noiembrie 2023
Daca exista probe ca a furat, va fi judecat și condamnat.
Luati legatura la ambasada ca să aflați unde e arestat și apoi luati legatura cu penitenciarul respectiv.
Cei care ne-au anunțat că a fost luat a zis că cei de la poliție au văzut o filmare in care se vedea că el fura motorina sau ceva de genul . Ideea sta in felul următor el are pe permis decât categoria de mașină mică . Poate sa îl condamne și pentru furt și pentru gen că nu are categoria de tir pe permis ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat johnion johnion Buna seara tuturor. Am sa va impartasesc o problema si anume: am un fost prieten care toata viata i-a placut \\\\\\\\\\\\\\" sa se joace de-a furtul calificat ... (vezi toată discuția)
Arest domiciliar italia Remus1977 Remus1977 Buna ziua va salut pe toți,sunt in arest domiciliar in italia am de facut 10 luni de arest domiciliar pentru un furt care nu aveau probe si ma-u băgat la ... (vezi toată discuția)
Furt și politia nu îi face nimic! Corina271 Corina271 Buna dimineața! Am un verișor care bea,se droghează,a tot fost internat la dezintoxicare și tot fuge din spitale,de 10 ani tot fura din casa și îti ... (vezi toată discuția)