avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decizie de impunere cu alta suma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decizie de impunere cu alta suma

Bună seara. Am depus declarația 212 pt anul 2017 și am plătit impozitul de 10%. Acum am primit o decizie de impunere cu o alta suma. Este corect sa mai platesc încă o data impozitul?
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
pentru anul 2017 se platea impozit in baza deciziei de impunere emisa de ANAF . Daca ati achitat alta suma , vi sa va regulariza suma din decizie cu plata facuta si veti plati diferenta daca pe decizie e suma mai mare.
Eu am declarat un venit de 12000 și am plătit un impozit de 1200 lei. Acum mi a veni de plata CASS- 660 lei și o decizie de impunere de 1814. Suma de 1814 de unde au mai adăugat - o?
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2023
Alexa2023, utilizator
1814 reprezentand ce anume ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 212 - neclaritati impozite 2017 (cas pt dividende incasate in 2017) cristi_22 cristi_22 Buna ziua, Sunt salariat (8 ore, salar peste salar minim). Am si un PFA norma de venit. Norma de venit pt 2017 a fost injumatatita (adeverinta salariat) ... (vezi toată discuția)
Regularizare impozit nachidil nachidil Am un contract de cedarea folosintei bunurilor. Astazi am primit pe contul anaf decizie de regularizare impozit pe 2016. Impozit pe venitul net anual ... (vezi toată discuția)
Decizii de regularizare impozit si cass pe 2016 mari mari Buna ziua, Am desfasurat activitate independenta pana la 01.03.2017, data la care am suspendat activitatea pe motiv de incompatibilitate. Am depus la ANAF ... (vezi toată discuția)