avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Regularizare impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Regularizare impozit

Am un contract de cedarea folosintei bunurilor. Astazi am primit pe contul anaf decizie de regularizare impozit pe 2016.
Impozit pe venitul net anual impozabil datorat 107 lei
Obligatii privind platile anticipate 173 lei
Diferente de impozit rezultate din regularizarea anuala stabilite in minus 66 lei.
1. Sper sa fi inteles bine ca am achitat in plus suma de 66 lei. (sau o mai am de achitat?)
2. daca e achitata in plus cum solicit compensarea cu anul in curs?
3. Daca contractul are valoare mica iar proprietarul nu realizeaza venituri de natura salariilor mai sunt obligata sa platesc CAS si CASS pentru anul in curs? (in declaratia unica nu am bifat ca doresc plata acestor contributii)
Va mulțumesc mult pentru ajutor.

Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2018
nachidil, utilizator
Cel mai recent răspuns: nachidil , utilizator 09:54, 3 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati platit in plus pentru 2016 dar trebuie sa asteptati sa emita prin octombrie si deciza pentru 2017 si vedeti ce se va intampla. Daca va fi ceva acolo de plata se va compensa cu acele datorii dar oiricum,va trebuie sa mergeti a finante cu o copie dupa decizia si faceti o cerere de compensare,
Va mulțumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizii de impunere anuale pentru stabilirea cass pentru cetățean român cu dublă cetățenie, rezident din 2000 în străinătate Alcor_Gea Alcor_Gea Bună ziua. Sunt cetățean cu dublă cetățenie, rezident din 2000 în străinătate, căsătorit cu cetățean străin, în străinătate și am, din 2005 ... (vezi toată discuția)
Calcul cas, cass si impozit adela1964 adela1964 Pe langa veniturile realizate din salar, mai realizez venituri din activitati independentente (agent asigurari), in valoarea de 300 - 500 ron/luna. Cum se ... (vezi toată discuția)
Arenda - decizie impunere anuala anaf 2016 in 2018? cyan cyan Impreuna cu fratele meu avem un teren agricol mostenit de la tatal nostru si pe care l-am dat in arenda, nu ne putem ocupa de el intrucat avem domiciliul in ... (vezi toată discuția)