avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ma adresez cu urmatoarea speta: un salariat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ma adresez cu urmatoarea speta: un salariat nu a efectuat ...

Buna ziua!
Ma adresez cu urmatoarea speta: un salariat nu a efectuat concediul de odihna din anul 2018 (total 144 zile inclusiv anul 2023). Cum poate "fi obligat" acest salariat sa efectueze efectiv aceste zile de concediu, pentru a evita plata indemnizatiei in cazul inctarii CIM? Care este perioada maxima de timp in care poate sta in concediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 10 Noiembrie 2023
Poate sta in CO , tot anul ...nu exista interdictie in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu de odihna neefectuate anterior concediului de crestere copil Din 18.03.2019 sunt in concediu pentru crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani, respectiv pana in 04.01.2021. Mi-au ramas zile de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna in preaviz iulianip2000 iulianip2000 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta: Am programat concediu de odihna la compania la care lucrez conform prevederilor legale si ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa terminare concediu ingrij copil pana la 2 ani aeveronica aeveronica Intrebare: daca la intrarea in CIC pana la 2 ani mai aveam de efectuat 35 de zile de concediu de odihna ( deci acum 2 ani), la revenirea la serviciu mai am ... (vezi toată discuția)