avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CNPAS a facut apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CNPAS a facut apel

Buna ziua
Am castigat pe fond pentru recalcularea pensiei. Casa de pensii a facut apel. Ca intimat, ce documente trebuie sa prezint instantei si in ce termen ?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2023
romeo bratu, utilizator
Cel mai recent răspuns: romeo bratu , utilizator 11:17, 31 Ianuarie 2024
În principal combateți prin întâmpinare motivele de apel formulate de instituție.Daca aveți înscrisuri relevante le depuneți, odată cu întâmpinarea,înainte de primul termen.etc..Oricum în întâmpinare precizați ce probe doriți sa fie administrate..
Va multumesc, am angaja un avocat
Orice institutie este obligata ss formuleze căile de atac legale.Dupa comunicarea apelului formulați întâmpinare în care faceți sparari la susținerile apelantului.Depuneti acte doar daca ați obținut ceva nou în rest nu sunteți obligat sz depuneți nimic procesul urmând a se judece în baza probelor de la prima instanta..
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc, intampinare a fost facuta, sedinta este pe 8 februarie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura apel roberto27 roberto27 Buna ziua, Am pierdut pe fond procesul de contestare a concedierii, iar dupa aprox o luna a venit si sentinta. Urmeaza sa fac apel. Spuneti-mi, va rog, daca ... (vezi toată discuția)
Am castigat un proces iar politia a facut apel, ce e de facut? BekeRobert BekeRobert Buna ziua, Povestea pe scurt: Am trecut pe culoarea verde a semaforului. Politistul m-a oprit ca el sustinea ca am trecut pe rosu dar nu era asa! Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Instanta ADELA STROE ADELA STROE Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)