avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vreau sa amplasez un banner publicitar de tip preluata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vreau sa amplasez un banner publicitar de tip preluata pe un ...

Vreau sa amplasez un banner publicitar de tip prelata pe un gard in Sectorul 1. Am depus la Anaf cererea pentru impozit si deja mi-a venit taxa pentru publicitate de plata. Imi este neclar daca mai am nevoie de autorizatie de constructie sau montez direct bannerul?
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2023
Myrcyk, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pentru afisaj interior? ileana madalina ileana madalina Buna ziua! Am infiintat de curand un cabinet medical individual stomatologic si as dori sa montez un panou publicitar. Pentru cele situate pe peretele ... (vezi toată discuția)
Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)
Reclama pe bloc. pres. asoc. de locatari a spus ca semnatura mea nu conteaza shalimar shalimar Saptamana trecuta a venit presedintele de asociatie la mine pt a-i semna aprobarea de a pune reclama pe peretele exterior al blocului, pe partea unde am si eu ... (vezi toată discuția)