avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am o problemă cu o proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am o problemă cu o proprietate cumpărată în anul ...

Bună ziua! Am o problemă cu o proprietate cumpărată în anul 2016.În cartea funciară nu este inclusă casa în care locuim,este în aceeași curte cu proprietatea cumpărată doar că nu a fost intabulat terenul și casa a fost construită ilegal.Cum s-ar putea intra în legalitate în ceea ce privește casa?!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:26, 14 Noiembrie 2023
Contactati serviciul urbanism al primariei
Dvs ce ati cumparat mai exact? Doar teren, sau ce anume, că nu se înțelege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare construire locuinta adrianciulei1970 adrianciulei1970 Doresc sa construiesc o locuinta proprietatea mea in curtea parintilor(in prezent stau cu parintii in casa lor).Va rog sa-mi spuneti ce acte imi trebuie si ... (vezi toată discuția)
Validitate contract de vanzare-cumparare ThomasT6 ThomasT6 In 1995 am cumparat o suprafata de teren pentru a construi un mic magazin. In contractul de vanzare-cumparare scrie “aflata in tarlaua 18, parcela 402, ... (vezi toată discuția)
Cadastru / intabulare teren / drum acces helgapopa helgapopa In 2004 am cumparat un teren de 500 mp net, rezultat dintr-o lotizare-dezmembrare. In acelasi contract de vanzare-cumparare era inclusa si cota-parte din ... (vezi toată discuția)