avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta legat de ...

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta legat de “vechimea in specialitatea studiilor” . Am citit difetie puncte de vedere, opinii si nu m-am lamurit .
Un absolvent de studii superioare in domeniul juridic absolvite cu diploma de licenta are de-a lungul anilor urmatoarea vechime : 5 ani consilier juridic post studii superioare (la anhajare s-au solicitat studii in domeniul juridic), 6 ani resurse umane - post de studii superioare ( la angajare s-au solicitate studii superioare ).
In acest caz vechimea in specialitatea studiilor cat este? Se solicita pentru angajatea pe un post de functionar public cu 7 ani vechime in specialitatea studiilor .
Multumesc multu pentru rabdare si ajutor !
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2023
alkas, utilizator
Cel mai recent răspuns: alkas , utilizator 21:24, 17 Noiembrie 2023
Pentru resurse umnane nu ati mentionat ce fel de studii superioare se solicita ?
Multumesc mult pentru implicarea in discutie !
Pentru postul de resurse umane s-au solicitate la ocuparea lui studii superioare absolvite cu diploma de licenta fara a se specifica vreun domeniu
Functionarul respectiv are 11 ani vechime in specialitatea studiilor superioare, din care 5 ani în studii juridice. Părerea mea.
" Vechime in specialitatea studiilor " atat mentioneaza Codul Administrativ
In speta de fata ce este "vechime in specialitatea studiilor"
Codul nu mentioneaza " vechime inspecialitatea studiilor superioare"
Multumesc
vechimea in specialitate in specialitatea studiilor este vechimea dobandita in temeiul unui contract individual de munca, al unui raport de serviciu de catre o persoana care a desfasurat o activitate intr-o functie de specialitate corespunzatoare profesiei sau specializarii sale.

Asa cum vi s-a mai spus, dvs aveti 5 ani vechime in specialitatea studiilor juridice.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)
Specializarea necesara pentru a fi sef de resurse umane intr-o institutie manoadriana manoadriana Cine imi poate spune ce specializare este nevoie sa ai pentru a putea fi sef de personal intr-o institutie? (vezi toată discuția)
Consilier juridic debutant sau gr.iv? frantzmusa frantzmusa Lucrez intr-o institutie publica, sunt angajata cu contract de munca pe durata nedeterminata de timp, nu sunt functionar public. Sunt incadrata pe o functie ... (vezi toată discuția)