avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Mama mea a lucrat în 1998 la Posta Romana ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Mama mea a lucrat în 1998 la Posta Romana în Oradea ...

Bună ziua. Mama mea a lucrat în 1998 la Posta Romana în Oradea unde a și depus cartea de munca.

S-a mutat în Ungaria de 15 ani în Ungaria și are nevoie de cartea de munca pentru dosarul de pensie.

Am primit răspuns sa încerce sa o găsească la arhiva.

Știți cumva cum pot fi contactați sau o adresa pentru a afla daca se afla la dânșii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Monidege , utilizator 08:49, 15 Noiembrie 2023
Gasiti aici datele de contact
[ link extern ]
Mulțumesc.
Am primit răspuns de la posta sa încerc la arhivele Timișoara.

Cornel Vasile a scris:

Gasiti aici datele de contact
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva documente sc sere codlea sa armeanu_army armeanu_army Buna, ma poate ajuta cineva cu o informative legata de locul unde a fost mutate arhiva de documente de la SC Sere Codlea SA? As avea nevoie de revizuirea ... (vezi toată discuția)
Carte de munca claudiu 2010 claudiu 2010 Buna ziua. Sotul meu a lucrat o perioada foarte scurta in urma cu 10 ani la o firma de transport din Cluj. Nu a primit cartea de munca si nici nu a fost ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Adriana222111 Adriana222111 Tatăl meu a lucrat la Mina Vulcani pana in anul 1995, întrebarea este ; unde se afla in acest moment cartea lui de munca? Multumesc (vezi toată discuția)