avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Buna ziua. Sotul meu a lucrat o perioada foarte scurta in urma cu 10 ani la o firma de transport din Cluj. Nu a primit cartea de munca si nici nu a fost anuntat niciodata sa o ridice dintr-un anume loc. Firma respectiva s-a mutat la oradea . De unde as putea recupera cartea de munca ? As avea nevoie de ea pentru completarea dosarului de pensie de urmas acesta decedand de curand. mentionez ca acesta a lucrat doar o luna .
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
claudiu 2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 10 Februarie 2018
Buna ziua,
Daca, cu ocazia angajarii, si-a depus carnetul de munca la firma din Cluj, il veti recupera de la acea firma, chiar daca s-a mutat la Oradea. Daca firma nu il detine, atunci contactati ITM Cluj.
Multumesc. Daca sotul meu a lucrat cu acte in italia 3 ani copilil poate beneficia ceva din italia?
Poate beneficia de pensie la data implinirii varstei de pensionare.

In ce perioada a lucrat sotul dvs la acea societate ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas Denisse76 Denisse76 Tot incerc de aproape 5 ani sa obtin pentru fiul meu pensie de urmas dupa tata. Tatal lui decedand acum 5 ani. Dosarul imi este mereu respins pentru motivul ca ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata sau de urmas gabrielvisan gabrielvisan Tatal meu face anul acesta 55 de ani. Are 30 ani pe cartea de munca. poate primi vreun fel de pensie? Mama mea are 10 ani pe cartea de munca cu grupa. a murit ... (vezi toată discuția)
Acordarea pensiei de urmas AbuS AbuS Buna ziua! Lucrurile, pe scurt, stau cam asa: Tatal meu a decedat pe 7.05.2012, nascut in anul 1963 si casatorit din 1988, 2 copii, eu in varsta de 25 de ani ... (vezi toată discuția)