avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se poate avea un PFA cat timp esti angajat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se poate avea un PFA cat timp esti angajat?

Se poate avea un PFA cat timp esti angajat? Context: Lucrez ca programator si pentru extra venit as lucra part-time sau PFA/SRL sau pe platforme de freelancing. Este posibil? Angajatorul curent o sa comenteze avand in vedere ca as face tot programare pentru part-time?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:16, 15 Noiembrie 2023
Pentru a avea ce comenta angajatorul, trebuie fie trecut ceva în contractul dumneavoastră de munca cu el prin care sa va fie interzis acest lucru. Atâta timp cât nu e, puteți sa va înființați pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau ii florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Ma aflu in somaj si cum nu gasesc de lucru ma gandesc sa-mi infiintez o firma,dar nu stiu ce este mai convenabil,as vrea ca pe firma sa fie angajat ... (vezi toată discuția)
Angajat full time vreau sa deschid un srl de care sa ma ocup in timpul liber Tottitzi Tottitzi Buna ziua, Sunt angajat full-time intr-o firma de IT numita X pe pozitia de programator si doresc ca sa imi deschid o firma ( micro-SRL ) care sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac si freelancing la o firma din strainatate. eloquent eloquent Buna ziua! Daca am deja un job full-time in Romania in domeniul IT, si vreau sa fac si freelancing la o firma din strainatate (tot in domeniul IT), ce taxe ... (vezi toată discuția)