avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,eu am facut un contract (promisiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,eu am facut un contract (promisiune bilaterala de ...

Buna ziua ,eu am facut un contract (promisiune bilaterala de vanzare-cumparare ) in anul 2021 autentificat la notar cu un dezvoltator in vederea achizitionarii unui apartament in rate la dezvoltator ,ratele se vor termina de achitat in 2024-2025 ,intrebarea mea este ,ma afecteaza majorarea tva-ului incepand cu 2024 tinand cont ca eu deja locuiesc in apartament chiar daca nu este achitat integral ?

Alte discuții în legătură

Este corectă aplicarea cotei de 9% daca eu am semnat promisiunea de cumpărare cu 5% tva? Claudia pb Claudia pb Bună ziua, In 2021 am semnat o promisiune de cumpărare cu un dezvoltator și am achitat un avans de 15000 euro cu TVA 5%. In 2025, după finalizarea ... (vezi toată discuția)
Tva 5% imobil?am o intrebare,intrucat sunt total in ceata.in data ... razvanandrei1988 razvanandrei1988 Buna ziua!Am o intrebare,intrucat sunt total in ceata.In data de 26.10.22 am incheiat cu un dezvoltator SRL o promisiune bilaterala de vanzare pt un ap. in val ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, 1. in anul 2021 am autentificat o promisiune bilaterala ... edanes_ro edanes_ro Buna ziua, 1. In anul 2021 am autentificat o promisiune bilaterala cu un dezvoltator din Bucuresti, antecontract scadent la 30.04.2022. 2. Innainte de ... (vezi toată discuția)