avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... remunerație zilnică brută zilier in domeniul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

remunerație zilnică brută zilier in domeniul agriculturii

Avand in vedere ca art. III alin. (1) și (2) din Legea nr. 135/2022, a fost abogat considerati ca de la 01/11/2023 salariul minim brut grantat in plata pentru zilierii din domeniul agricol va avea ca referinta salariul brut de 3.436 lei lunar, reprezentând în medie 20,782 lei/oră X 8=168 brut ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:02, 16 Noiembrie 2023
Cuantumul remunerației brute orare pentru un zilier nu poate fi mai mic decât valoarea/oră a salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată.

In speta , pentru zilierii din domeniul agricol se avea ca referinta salariul brut de 3.436 lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața , ma numesc rusu sant angajat cu contract si ... Rusuly Rusuly Buna dimineața , ma numesc Rusu sant angajat cu contract si plătit in acord colectiv … as dori sa stiu calculul tarif orar de salariu pe anul 2024 … am ... (vezi toată discuția)
Termene de completare și transmitere registru zilieri si plata nina.m nina.m Reglementarea privind termenele de completare și transmitere a Registrului de evidenta a zilierilor, cu datele prevăzute la art. 7 alin. (3), sunt stabilite ... (vezi toată discuția)
Salariu minim 1 iulie 2014 aikon aikon Buna ziua as dori sa ma lamuriti cu ceva raspunsuri clare in pentru situatia urmatoare.Am primit fluturasul de salariu pe luna iulie 2014 pe care este trecut ... (vezi toată discuția)