avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna ziua am și eu o mașină data de 5 ani și n-am ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna ziua am și eu o mașină data de 5 ani și n-am făcut ...

Buna ziua am și Io o mașină data de 5 ani și n-am făcut contract de vânzare cumpărare și în ziua de azi plătesc impozit cum fac sa o radiez
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:57, 16 Noiembrie 2023
Buna ziua!
Faceti contract de vanzare-cumparare cu persoana careia i-ati dat masina apoi o radiati de la taxe si impozite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism serafim liviu serafim liviu acum 4 ani am vandut o masina .ca acte de la acea masina mai am doar cartea de identitate a masinii .Nu cunosc unde mai este acum masina si nici cine o are in ... (vezi toată discuția)
Taxa auto inaungu1967 inaungu1967 Buna ziua,as avea o intrebare cu privire la taxa auto: Am avut o masina dacia pe care am vandut-o in 1997 la o persoana pe care n-o cunosc si am facut actul ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina daca am actele, dar nu am contract de v-c ionutpalade ionutpalade salut am si eu o problema am masina de la o persoana cunoscuta si nu am facut contract de v-c si vreau sa o radiez apoi sa o duc la programul rabla si nu am ... (vezi toată discuția)