avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara, daca cineva gaseste un telefon si ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara, daca cineva gaseste un telefon si transfera banii ...

Buna seara, daca cineva gaseste un telefon si transfera banii de pe card pe cardul sau, cu ce se poate pedepsi? a trecut aproape un an si e inca in proces, tin sa mentionez ca eu am banii pentru ai inapoia
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:56, 20 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici sunt vreo 3 infracțiuni: furt, accesul ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Bine ar fi să se dea banii înapoi, pentru că pedeapsa este cu închisoarea. Și așa, chiar dacă se plătește prejudiciul, se va da o condamnare cu închisoare, poate cu suspendare, aceasta depinzând de mai mulți factori.
Banii trebuie dați înapoi în timpul procesului nu după soluționarea acestuia.Mergi.la un av nu te culca pe o ureche asa cum ai știut sa faci o
șmecherie " fa și un lucru înțelept pt tine..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de pe card Mihai2024 Mihai2024 Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)
Furt la prima abatere Mihai2024 Mihai2024 Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)
Furt intre concubini !!! paul_codrin paul_codrin Buna ziua,va rog sa imi dati un sfat in sensul ca in urma unei certuri si discutii cu concubina mea am fost reclamat de aceasta pt furt.intr o ordine de idei ... (vezi toată discuția)