avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara! În decursul zilei de azi am primit un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara! În decursul zilei de azi am primit un mesaj cu ...

Bună seara! În decursul zilei de azi am primit un mesaj cu mai multe amenințări pe o rețea de socializare (Facebook), nu cunosc persoana dar din câte am înțeles este din același oraș. " daca pun mana pe tine te rup an doua pisamas pe tn da vb fapte nu vb gunoi infect ca prea de alea de jilava ai smechero ati dau eu smecheria jos sa moara tata" au mai urmat injurii și amenințări, ulterior am fost blocată de acest bărbat. După aproximativ 10 minute primesc un mesaj de la un alt băiat în care îmi trimite o conversație cu persoana care m-a amenințat mai sus cum îl roagă să se informeze despre mine și cerând să afle despre mine toate detaliile unde stau, cine sunt pentru ca să dea de mine spunând că-i dă în schimb o sumă de bani. Ce mă sfătuiți să fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:18, 17 Noiembrie 2023
Plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Dupa o relatie in care am fost santajata sunt jignita pe internet alina3345 alina3345 Buna seara. Am nevoie urgent de un sfat.in urma cu doi ani am avut o relatie cu un barbat de profesie taximetrist. Relatia a durat un an jumate n am locuit ... (vezi toată discuția)
Defaimare si amenintare cu vatamare corporala ContSters377437 ContSters377437 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unui aspect. Un barbat m-a defaimat, spunand anumite lucruri de natura sexuala extrem de rusinoase si ... (vezi toată discuția)