avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua ... mi s-a pus o proprire pe conturi din ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua ... mi s-a pus o proprire pe conturi din cauza amenzilor ...

Buna ziua ... mi sa pus o proprire pe conturi din cauza amenzilor problema este ca mi sau virat niste bani de catre angajator pentru combustibil dar nam putut plati pentru ca banca mia blocat bani ... am mers la primarie sa completez un formular ceva precum ca imi iau angajamentul de a achita lunar o anumita suma pentru finalizarea amenzilor ... problema este ca cei de la primarie au spus ca nu pot ridica proprirea de pe conturi pana nu achit toata suma care o am de plata ... eu nu pot achita toata suma respectiva din cauza ca mai am si familie si copil si mai ales ca sunt singurul cu venit ... cum pot anula aceea proprire de pe conturi ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:52, 20 Noiembrie 2023
Buna ziua, sunt supuse popririi in limitele legale toate veniturile care ca intra in cont cu mici exceptii la care nu se incadreaza situatia descrisa de dvs. Pentru a anula poprirea sau executarea silita trebuie sa faceti contestatie la executare in 15 zile de la data la care vi s-a comunicat actul pe care il contestati. Angajamentul de plata/esalonarea nu suspenda executarea, deci poprirea ramane in fiinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire dintr-un cont in care platesc rata la banca sebastian_rusu sebastian_rusu Am intarziat cu plata unor impozite (existand si o amenda auto, platita de fapt), motiv pentru care mi-a venit la serviciu poprire pe salariu si conturile pe ... (vezi toată discuția)
Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala-tert poprit din cauza angajatului stefana88 stefana88 Buna ziua. Sunt administrator la o societate. Am un angajat \\"M. C\\" care a avut de platit la primarie niste amenzi. \\"M C\\" nu le-a platit si am primit de ... (vezi toată discuția)